Vjencanja

Vjenčanja

Tradicionalno, ekskluzivno ili intimno; bez obzira kakvu viziju najromantičnijeg dana u životu imali, restoran će za Vas organizirati svadbenu večeru upravo onakvom kako proizlazi iz Vaše mašte.

Inspirativni i luksuzni interijer koji odiše originalnošću pretvorit će Vaš dan u vjenčanje iz snova, a predivna i prostrana terasa posebno razveseliti Vaše uzvanike.

Za maštovit i vrhunskim delicijama obogaćen svadbeni menu, pobrinuti će se naš gastronomski velemajstor Exclusive Chef Berislav Lacković, koji će sa zadovoljstvom ispuniti sve Vaše gurmanske zamisli.

U restoranu Bon Appetit očekuje Vas svadbena dvorana kapaciteta do 180 osoba, a kako bismo manjim vjenčanjima osigurali dozu intime i poseban ugođaj osmišljen posebno za Vaš dan, restoran posjeduje mogućnost pregrađivanja u više manjih odjeljaka.

Za sve informacije nazovite nas na 01 6387 802
ili nam pošaljite mail na bonappetit@emporion.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>